Πολιτική επιστροφής χρημάτων και επιστροφών

Η πολιτική επιστροφής χρημάτων και επιστροφών διαρκεί 30 ημέρες από την ημερομηνία αγοράς. Εάν έχουν περάσει 30 ημέρες από την αγορά σας, δεν μπορούμε να σας προσφέρουμε πλήρη επιστροφή χρημάτων ή ανταλλαγή.
Για να δικαιούστε επιστροφή, το προϊόν σας πρέπει να είναι αχρησιμοποίητο και στην ίδια κατάσταση που το παραλάβατε. Πρέπει επίσης να βρίσκεται στην αρχική συσκευασία.

Για να ολοκληρώσουμε την επιστροφή σας, χρειαζόμαστε την απόδειξη αγοράς του προϊόντος.

Επιστροφές χρημάτων

Μόλις ληφθεί και ελεγχθεί η επιστροφή σας, θα σας στείλουμε ένα email για να σας ειδοποιήσουμε ότι λάβαμε το επιστρεφόμενο προϊόν σας. Θα σας ειδοποιήσουμε επίσης για την έγκριση ή την απόρριψη της επιστροφής χρημάτων σας.
Εάν η επιστροφή εγκριθεί, τότε ο λογαριασμός σας θα πιστωθεί εντός ολίγων ημερών.

Καθυστερημένες ή μη επιστροφές χρημάτων

Εάν δεν έχετε λάβει την επιστροφή χρημάτων, ελέγξτε ξανά τον τραπεζικό σας λογαριασμό.
Στη συνέχεια, επικοινωνήστε με την εταιρεία της πιστωτικής σας κάρτας, ενδεχομένως να χρειαστεί λίγος χρόνος μέχρι να αποδεσμευτεί η επιστροφή χρημάτων.
Στη συνέχεια, επικοινωνήστε με την τράπεζά σας. Υπάρχει συχνά κάποιος χρόνος επεξεργασίας πριν από τη επιστροφή χρημάτων.
Εάν τα έχετε κάνει όλα αυτά και δεν έχετε λάβει ακόμα την επιστροφήχρημάτων, επικοινωνήστε μαζί μας στη διεύθυνση info@etimi.gr.

Αντικατάσταση

Αντικαθιστούμε είδη μόνο εάν είναι ελαττωματικά. Εάν θέλετε να το ανταλλάξετε με το ίδιο αντικείμενο, στείλτε μας email στη διεύθυνση rma@etimi.gr
Η εγγύηση δεν καλύπτει βλάβες και φθορές από υπαιτιότητα του πελάτη.

Αποστολές & Επιστροφές

Για να επιστρέψετε το προϊόν σας, θα πρέπει να συμπληρώσετε την φόρμα RMA. Στη συνέχεια, θα σας ενημερώσουμε για την διαδικασία.

Τα έξοδα αποστολής του επιστρεφόμενου είδους προς την εταιρεία επιβαρύνει τον αγοραστή. Τα έξοδα αποστολής δεν επιστρέφονται. Εάνλάβετε επιστροφή χρημάτων, το κόστος αποστολής επιστροφής θα αφαιρεθείαπό την επιστροφή χρημάτων.

Ανάλογα με τον τόπο διαμονής σας, ο χρόνος που μπορεί να χρειαστεί για να φτάσει το προϊόν αντικατάστασης μπορεί να διαφέρει.

Χρειάζεστε βοήθεια;

Επικοινωνήστε μαζί μας στο info@etimi.gr για ερωτήσεις σχετικά με επιστροφές χρημάτων και επιστροφές.